Hänt i veckan

I torsdags hade vi valpkursdebut. Det är mer en unghundskurs, alla valparna är över fyra månader gamla. Ripley blev förtjust i en australisk terrier, såna finns ju hos hennes uppfödare. Yay, en ny lekkamrat!

Git demonstrerade grunden till kravinkallning och chockade de flesta när hon demonstrerade hur högt man ska skrika inkallningsordet. 😀 Vi lekte och tränade kontakt trots tusen störningar med Way out West pågående och alla roliga valpar som gick att leka med och människor som gick att tigga godis av.

Vi varvar lek och inlärning till moment med miljöträning. I lördags satt vi på Drottningtorget och kollade på folk, följt av en tripp till en bokhandel där Ripley charmade alla. Söndag var vi på Marks BHK och hejade på Karin & Alice som tävlade rallylydnad. Mark bjöd på fint väder och gott om spännande saker. Vi satt bredvid Cinzia och hennes enorma T-rex till berner sennen Fago. Ripley såg ut som en chihuahua i jämförelse. 😉

Vi är såklart även ute i skogen. Idag besökte vi Rya Skog och vandrade runt i den trolska miljön. Åk dit ni som bor nära, skogen är jättefin!

 

 

 

Annonser

One response to “Hänt i veckan

  1. heffaklumpens

    Ripley är väldigt söt – en heeler i min smak 🙂

    Tror jag behöver en till snart….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: